Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Μήπως πάσχετε από Μείζον ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή;

Μήπως πάσχετε από ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή και δεν το ξέρετε; Μήπως νομίζεται ότι σας φταίνε οι κοινωνικές συνθήκες ενώ σε εσάς βρίσκεται το πρόβλημα; Το παρακάτω άρθρο ενημερωτικής παραπλάνησης, γράφτηκε για να σας κάνει να πιστέψετε ότι ενημερώνεστε, όπως ακριβώς γίνεται με σχεδόν τα περισσότερα 'ενημερωτικά' άρθρα του είδους του, στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης.    

Η 'ψυχική διαταραχή' λοιπόν που πλήττει κυρίως της χώρες του Δυτικού Πολιτισμού, και εξαπλώνεται επικίνδυνα με πολύ σοβαρές έως και θανατηφόρες συνέπειες παντού πλέον στον πλανήτη, ονομάζεται 'Μείζον ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή' (ΜΑΔ). Major AntiCapitalistic Disorder (MAD) DSM- $ imaginary edition.

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: Η ΜΑD μπορεί να εμφανιστεί στον οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή στην ζωή ενός ανθρώπου, όπου και εάν βρίσκεται. ΜΑD στην Αμερική, ΜΑD στην Ευρώπη, ΜΑD στην Αυστραλία, ΜΑD σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά τα περισσότερα κρούσματα φαίνεται να βρίσκονται στην Αργεντινή και στην Ελλάδα.

Υποσημείωση: Παρεμφερείς ονομασίες για την ίδια 'ψυχική διαταραχή' είναι ο εξίσου αντιεπιστημονικός όρος 'Κλινική ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή' ή αλλιώς 'Ενδογεννής ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή'. Η λέξη 'κλινική' χρησιμοποιείται για να τονίσει το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε μια κλινική εξέταση που να αποδεικνύει την εν λόγο διαταραχή, αλλά ενίοτε χρειάζεται ακούσιος εγκλεισμός σε ψυχιατρική κλινική για την αντιμετώπισή της (διότι έχει γίνει της μόδας να μιλάμε για την 'ψυχή' και να πηγαίνουμε τους άλλους στα 'ιατρικά κέντρα). Η λέξη 'ενδογενής' χρησιμοποιείται ως απόδειξη ότι τα αίτια βρίσκονται εντός του οργανισμού, σε ανύπαρκτα γονίδια που κανένα ως τώρα τεστ DNA δεν μπορεί να εντοπίσει. Και συνεχίζουμε με την ενημερωτική παραπλάνηση...

Αισιόδοξα στοιχεία μας έρχονται από την πολιτική και από την βιομηχανία- μαφία φαρμάκων. Πολιτικοί και φαρμακοβιομήχανοι παρουσιάζουν ανοσία στην ΜΑD. Ελάχιστοι που εργάζονται σε αυτούς τους δυο τομείς φαίνεται να είναι MAD, αλλά φυσικά και αυτοί κάνουν τις απαιτούμενες θεραπείες που επιβάλουν μετά στον γενικό πληθυσμό.

Οι επιστήμονες αγνοούν για άλλη μια φορά τα πραγματικά αίτια και αυτής της διαταραχής, και για να μην παραδεχτούν ότι δεν είναι και τόσο ειδικοί όσο θέλουν να πιστεύουμε, αλλά και για να τους εμπιστευτούμε να μας θεραπεύσουν αποφάσισαν και πάλι ότι το πετυχημένο εμπορικά σλόγκαν των ηλίθιων, ότι για όλα όσα μας συμβαίνουν ευθύνεται ο οξύμωρος συνδυασμός γενετικών, βιολογικών και ψυχοκοινωνικών παραγόντων! Λίγο από όλα δηλαδή.Δηλώνουν ότι:'Το αισιόδοξο είναι ότι δεν χρειάζεται να γνωρίσουμε τα αίτια για να θεραπευτείτε. Αρκεί να τα συμφωνήσουμε μεταξύ μας να μοιράζουμε την πίτα του κέρδους και όλα θα πάνε καλά για όλους μας έτσι. Και για εσάς και για εμάς.' Σας προτρέπουν να διαβάστε τα διαγνωστικά κριτήρια της ΜΑD για να ενημερωθείτε παραπλανητικά και να αναζητήσετε θεραπεία στους ίδιους.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΆ ΚΡΙΤΗΡΙΑ MAD

Α. Οι πάσχοντες πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5 ή και περισσότερα από τα παρακάτω:

-Χρόνια ανεργία ή/και ανασφάλιστη 6-7 ήμερη δουλεία άνω των 8 ωρών ημερησίως, χωρίς ρεπό, επιδόματα, λοιπά εργασιακά δικαιώματα ή/και χρηματικές απολαβές.

-Αίσθημα ότι είναι λάθος να εργάζονται και τις Κυριακές, να έχουν δύο- τρεις εργασίες ή απολύτως καμία, έναντι μόνο μιας που συνήθιζαν ή θεωρούσαν παλαιότερα ότι έπρεπε να κάνουν.

-Αίσθημα ότι δεν δουλεύουν για να ζήσουν, απλώς επιβιώνουν για να δουλεύουν για να μπορούν να συνεχίσουν να επιβιώνουν.

-Προβλήματα μνήμης στο τι σημαίνει εργασία, ευτυχία, ξεγνοιασιά.

-Υπερβολική ενασχόληση με θέματα που σχετίζονται με χρήματα, και έλλειψη ενδιαφέροντος για τέχνη, δημιουργία, επιστήμες, ποιότητα ζωής, φύση, ταξίδια, διακοπές κ.α.

-Διαρκής αίσθημα ότι βιώνουν έναν εφιάλτη από τον οποίο όμως δεν μπορούν να ξυπνήσουν.

-Αγωνία και φόβος για ένα χειρότερο ακόμα μέλλον. Σκέψεις του τύπου ‘μα πόσο πιο χάλια μπορούν να γίνουν τα πράγματα’ ή ‘Έχει πάτο αυτό το πηγάδι’;

-Έντονα αισθήματα απομόνωσης και αποξένωσης που δεν προϋπήρχαν.

-Αίσθημα καταπίεσης του ελεύθερου λόγου και λογοκρισίας κυρίως του γραπτού.

-Φοβίες για σωματικές, λεκτικές και ψυχολογικές επιθέσεις προς τους ίδιους εξαιτίας σεξουαλικού προσανατολισμού, φυλής, εθνικότητας, θρησκευτικών πεποιθήσεων και φύλλου.

-Τάσεις για συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες κυρίως αντιρατσιστικού & αντιφασιστικού χαρακτήρα.

-Αύξηση ενδιαφέροντος στα ανθρώπινα δικαιώματα και διεκδίκησης αυτών.

-Τάσεις αμφισβήτησης των κρατικών συστημάτων καταστολής, έλλειψη συμμόρφωσης σε αυτά, ακόμα και λεκτικές ή σωματικές αντιπαραθέσεις με αυτά σε δημόσιους χώρους.

-Περιέργεια ή και ενδιαφέρον ενημέρωσης για άλλες μορφές κοινωνικών συστημάτων, ή μη-οικονομικών συστημάτων, ακόμα και επαναστατικές ιδέες για κατάργηση του κράτους κ.α (πολύ σοβαρό σύμπτωμα αυτό).

-Περιστασιακή ή πιο συστηματική άρνηση αποπληρωμής καινούργιων φόρων.

-Τάσεις ή/και πράξεις μετανάστευσης.

-Κατάντια και ξεπεσμός σε παράνομα ή/και νόμιμα ψυχοτρόπα, με συνταγή εμπόρου του δρόμου ή κυριλέ εμπόρου με ιατρική ποδιά.

-Θάνατος από (αυτοκτονία, πυροβολισμό από αστυνομικό, μαχαίρωμα μισθοφόρου φασίστα, χτύπημα κεφαλιού σε ζαρντινιέρα κατά την διάρκεια πορείας, σύγχρονης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, υποσιτισμού και έλλειψης στέγης, πρόσθετων χημικών ουσιών σε τρόφιμα, εργαστηριακών ιών και χρόνιων σοβαρών ασθενειών, παράνομων και νόμιμων ψυχοφαρμάκων, καθώς και ηλεκτροσόκ).

Β. Όλα τα παραπάνω συμπτώματα δεν πρέπει να οφείλονται σε καμία βιολογική/ γενετική ασθένεια/αρρώστια, για να μπορέσουν να θεωρηθούν 'ψυχική διαταραχή'. Παραδόξως οι θεραπείες της είναι σχεδόν αποκλειστικά βιολογικές (παρότι ΔΕΝ είναι βιολογική κατάσταση).

Γ.Τα κριτήρια της 'Μείζον ΑντιΚαπιταλιστικής Διαταραχής' δεν θα πρέπει να αποτελούν κριτήρια για την 'Μείζον ΑντιΦασιστική Διαταραχή'.

Δ.Για δωρεάν διάγνωση αλλά ακριβοπληρωμένες 'θεραπείες' μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε ψ- επαγγελματία.

Επισήμανση: το ‘ψ’ σημαίνει ψεύτης και ψωνάρα επαγγελματίας. Ενίοτε και ψυχοπαθής- επαγγελματίας.

ΣΥΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ

Η συγκεκριμένη 'ψυχική διαταραχή' σπάνια εμφανίζεται μόνη της αλλά παρουσιάζει ισχυρό συσχετισμό με μία ή/ και περισσότερες από τις παρακάτω 'ψυχικές διαταραχές': Διαταραχή Έλλειψης Παιδείας ή αλλιώς Διαταραχή Ελεγχόμενης Παιδείας (ΕΠΔ), Διαταραχή Νεποτιστικού Συνδρόμου (ΝΣΔ), Διαταραχή Οικογενειοκρατίας (ΟΔ), Διαταραχή Άγνοιας Κοινωνικοοικονομικών Συστημάτων (ΑΚΣΔ), Μείζον Διαταραχή Προπαγάνδας των ΜΜΕ (ΜΠΜΔ), Διαταραχή Ψυχιατρικής Βίας & Εγκλεισμού (ΨΒΕΔ). Επίσης παρουσιάζει συ νοσηρότητα με διαταραχές προσωπικότητας όπως την: Κομμουνιστική Διαταραχή Προσωπικότητας, την Σοσιαλιστική Διαταραχή Προσωπικότητας, την Αναρχική Διαταραχή Προσωπικότητας, την Πλάνο-Αφροδίτη Διαταραχή Προσωπικότητας κ.α.

ΘΕΡΑΠΕΊΑ

Η θεραπεία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα, γιαυτό και πολύ παράλογα την αντιμετωπίζουμε με βιολογικούς τρόπους, με τα πανίσχυρα 3ης και τοξικότερης γενιάς αντικαπιταλιστικά ψυχοτρόπα- δηλαδή με χημικά ναρκωτικά, που δεν θεραπεύουν απολύτως τίποτα φυσικά και αυτά όπως και όλα τα προηγούμενα αλλά λειτουργούν αποτελεσματικά!

Οι αντικαπιταλιστικά διαταραγμένοι χωρίζονται σε ήπιας, μέτριας και βαριάς μορφής 'περιστατικά', και η εν λόγο διαταραχή φαίνεται να είναι εξελισσόμενη/ εκφυλιστική, δηλαδή να επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Στην ήπιας μορφής δυστυχώς εμφανίζονται αρκετά κρούσματα σε εφηβικές ηλικίες σε εφήβους με έναν ή και περισσότερους συγγενείς 1ου βαθμού που πάσχουν από την ίδια διαταραχή. Να τονίσουμε εδώ ότι αυτό θεωρείται ένδειξη γενετικών αιτιών της διαταραχής, και όχι επίκτητων παραγόντων.

Στην μέτριας έντασης εκδήλωση της διαταραχής, οι «αντικαπιταλιστικά διαταραγμένοι» παρουσιάζουν «συμπτώματα» άρνησης ιδιωτικοποίησης δημόσιων παραλιών, δυσκολίες και άρνηση αποπληρωμής φόρων και συνθημάτων σε τοίχους ‘δεν πληρώνω - δεν πληρώνω’, όπως και ατελείωτες ώρες ταβανοσκόπησης εξαιτίας ανεργίας και έλλειψης χρημάτων για λοιπές δραστηριότητες. Επιπλέον μπορούν να παρουσιαστούν και περιστασιακές σωματικές εκδηλώσεις όπως: Συχνά γουργουρίσματα στο στομάχι διότι τρώνε πολύ λιγότερο από ότι συνήθως.

Μερικοί 'διαταραγμένοι' ενώ πλέον δουλεύουν πολύ περισσότερες ώρες ή κάνουν και 2 δουλειές έναντι 1 που συνήθιζαν, παραπονιούνται ότι αισθάνονται σωματική εξάντληση και στρέφονται σε πολυβιταμίνες με ελάχιστη ή/και καθόλου βελτίωση.

Δυστυχώς όλο και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των περιπτώσεων που 'νοσούν' βαριά από 'Μείζον ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή'. Στις πιο ακραίες τις εκδηλώσεις οι 'Ψυχικά διαταραγμένοι' παρουσιάζουν συμπτώματα όπως το να απεργούν, διαμαρτύρονται, πηγαίνουν σε πορείες, αρθρογραφούν ενημερωτικά άρθρα, έχουν δημόσιο λόγο και επιρροή, ξεσηκώνουν τρίτους να αντιδράσουν, συμπαραστέκονται σε συνανθρώπους τους, οργανώνουν ή/και συμμετέχουν σε αντιρατσιστικά αντιφασιστικά φεστιβάλ, και υποστηρίζουν ότι η 'Μείζον ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή' είναι και αυτή μια κατασκευασμένη 'αρρώστια' όπως όλες μα όλες οι λεγόμενες 'ψυχικές διαταραχές'. Πιστεύουν ότι οι ανθρώπινες συμπεριφορές και συναισθήματα 'ιατρικοποιούνται' και παρουσιάζονται ως οργανικά 'συμπτώματα' αρρώστιας για ακόμα μια φορά, και ότι η 'διάγνωση' αυτή δεν υφίσταται ως αληθινή οργανική νόσος, αλλά 'κατασκευάστηκε' ως έτσι, για να καλύψει ακόμα ένα νοσηρό κοινωνικό φαινόμενο.

Αυτές οι μη αποδεκτές από τα καπιταλιστικά κράτη συμπεριφορές, δεν είναι τίποτα παραπάνω από 'συμπτώματα' της 'Ψυχωσικού Τύπου ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή'.

Για πλήρη αφαίρεση όλων των νομικών και πολιτικών τους δικαιωμάτων, διότι ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις ορίζει με ασάφεια ότι όταν ο «άρρωστος πιθανόν να αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τον εαυτό του ή για τους άλλους» τότε «νοσηλεύεται» για «το καλό του και το καλό των άλλων». Επειδή λοιπόν στην «Ψυχωσικού τύπου ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή» οι νοσούν τες έχουν ήδη βλάψει τον εαυτό τους με το να μην δέχονται ότι νοσούν σοβαρά και χρήζουν οπωσδήποτε θεραπείας με ψυχοτρόπες ουσίες, επειδή επίσης έχουν αρχίσει να βλάπτουν και άλλους κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι το ίδιο το Καπιταλιστικό σύστημα αλλά και το κάθε κράτος επωφελείται από ανύπαρκτες διαταραχές της ψυχής- της άυλης πλευράς του εαυτού μας, οι οποίες αντιμετωπίζονται από τους γιατρούς με βιολογικά μέσα, και επειδή πιθανόν να φτάσουν σε ακρότητες όπως σθεναρή αντίσταση στον νομισματικό θεσμό ή/ και διαδηλώσεις!,- γιαυτό η ακούσια νοσηλεία σε αυτά τα στάδια είναι επιβεβλημένη και μη- αμφισβητήσιμη ως προς την χρησιμότητά της, την αποτελεσματικότητα αλλά το ανήθικο της υπόβαθρο.

Σταθερή διαχρονική αξία για πλήρη καταστολή πάσης φύσης 'ψυχικής διαταραχής', παραμένει το ηλεκτροσόκ. Ο αριθμός των ηλεκτροσόκ προσαρμόζεται ανάλογα με την βαρύτητα του κάθε 'αντικαπιταλιστικά διαταραγμένου περιστατικού'.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕς ΘΕΡΑΠΕΙΕς


Πνευματιστές, γκουρού, κληρικοί, μάνατζερ της βιομηχανίας κρέατος και ζάχαρης, καπνοβιομήχανοι, καφετζούδες/χαρτορίχτρες και όλα τα συναφή συμμετέχουν και αυτοί ενεργά στην καταπολέμηση της ΜΑD. Αντί να αμφισβητούν την ύπαρξη της διαταραχής ως αληθινή/οργανική αρρώστια, απλά διαφωνούν με τους τρόπους θεραπείας της και αυτό ενισχύει την πεποίθηση ότι όντως υφίσταται ως οργανική νόσος, ενώ συνεχίζουν και αυτοί να την αποκαλούν διαταραχή της ψυχής. Προτείνουν τις δικές τους εναλλακτικές θεραπείες καθώς έχουν πειστεί ότι και αυτοί μπορούν να κερδοσκοπήσουν θεραπεύοντας την (ΜΑD).

Όμως οι επαγγελματίες ψυχικών διαταραχών ως οι αμφισβητήσιμοι ειδικοί επιμένουν ότι: Η 'Μείζον ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή' δεν είναι ντροπή είναι αληθινή 'αρρώστια' όπως οι οργανικές αρρώστιες, αλλά για κάποιον παράλογο λόγο την αποκαλούν 'ψυχική διαταραχή'. Ακριβώς όπως ένας άνθρωπος με υποθυρεοειδισμό χρειάζεται την καθημερινή δοσολογία συνθετικής ορμόνης προσαρμοσμένη στις ατομικές του ανάγκες και με εργαστηριακές εξετάσεις για σωστές μετρήσεις, έτσι ακριβώς χρειάζεται και ένας άνθρωπος με αντικαπιταλιστική διαταραχή τις χημικές ουσίες που δεν υπάρχουν στον οργανισμό του να τις προσθέτει καθημερινά για να αλλοιώνει τα φυσιολογικά επίπεδα ορμονών του εγκεφάλου του σε δοσολογίες ολόιδιες για όλους για μεγαλύτερη ευκολία των γιατρών που τις χορηγούν.    

Επίσης είναι αναγκαίο να πιστεύει ότι προσθέτει συνθετική μορφή της σεροτονίνης για καλύτερα αποτελέσματα πλασέμπο και όχι νευροτοξίνες, και να μην αναρωτιέται ποτέ, πως ο 'γιατρός' του μετράει τα επίπεδα εγκεφαλικών βλαβών που με τα ψυχοτρόπα προκαλεί, χρησιμοποιώντας την όραση του και μόνο. Στις 'ψυχικές διαταραχές' η τυφλή εμπιστοσύνη στον 'ρόλο του ειδικού' είναι το κλειδί της επιτυχημένης θεραπείας.

Ψυχολόγοι, σύμβουλοι ψυχικών διαταραχών και οι ψευδογιατροί ψυχίατροι που ενώ σπούδασαν για το σώμα δηλώνουν ότι ειδικεύονται στην ψυχή!- επιτέλους συμφωνούν απόλυτα και συνεργάζονται όλο και πιο αρμονικά καθώς είναι πλέον ενωμένοι με ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς με τις φαρμακευτικές. Δίνουν όλοι τους όρκο σημαντικό βαρύ σαν ιστορία. Έναν όρκο που δεν νοούνται να παραβιάσουν.

ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ: 

«Ορκίζομαι στο Καπιταλιστικό σύστημα, στον Φασισμό, στο νομισματικό θεσμό, στο φαρμακευτικό λόμπι, στην κερδοσκοπία και την υστεροφημία, ότι θα προάγω την ασθένεια, την αρρώστια και στην ψυχική διαταραχή.

Να μεταδίδω τις γνώσεις μου στις ψυχικές διαταραχές στους εγγεγραμμένους μαθητές μου που πήραν και αυτοί αυτόν τον όρκο, αλλά και σε κάθε ένα που θα βρω μπροστά μου, έναντι αδρών χρηματικών ποσών οποιουδήποτε νομίσματος ή/και ράβδους χρυσού για δική τους διευκόλυνση, παρότι προτιμώ το ευρώ και το δολάριο.   

Και όταν χρειάζομαι ακόμα παραπάνω χρήματα, ο κάθε πελάτης μου που θα αποκαλώ ασθενή μου, άρρωστο μου ή/και ψυχικά διαταραγμένο μου, από εδώ και στο εξής, να μοιράζεται μαζί μου τα δικά του χρήματα.

Θα χρησιμοποιώ τις Καπιταλιστικές θεραπείες για να προκαλέσω σοβαρές οργανικές βλάβες, σύμφωνα με την κρίση των μάρκετινγκ μάνατζερς της φαρμακευτικού λόμπι, αλλά και με τη δύναμη που μου παρέχουν οι νόμοι του κράτους. Θα δίνω όσα περισσότερα τοξικά και θανατηφόρα φάρμακα μπορώ χωρίς κάποιος να μου το ζητήσει, και θα κάνω υποδείξεις σε όσους περισσότερους μπορώ να τα λάβουν από μόνοι τους. Θα τα επιβάλω όπου και όσο μπορώ. Ομοίως θα πράττω και με το ηλεκτροσόκ, τους ζουρλομανδύες και τον εγκλεισμό.

Παρομοίως θα προκαλώ γενετικές μεταλλάξεις σε έμβρυα και εκτρώματα της φύσης αφού θα έχουν γεννηθεί, καθώς θα τα χορηγώ και σε εγκύους. Θα εφαρμόζω χημική λοβοτομή αλλά δεν θα χρησιμοποιώ παγοκόφτη,-  θα παραχωρώ την εργασία αυτή σε ειδικούς λοβοτομηστές του παγοκόφτη.

Θα εισβάλλω στα σπίτια με την επιβολή της αστυνομίας, για να μεταφέρονται οι βαριά άρρωστοι σε κρατικές ή και ιδιωτικές καπιταλιστικές φυλακές ασφαλείας που θα ονομάζω κλινικές ψυχικών διαταραχών από εδώ και στο εξής, και θα μετέχω σε όποια εσκεμμένη βλάβη και φθορά μπορώ, κυρίως σε γενετήσιες πράξεις με γυναίκες και άνδρες και παιδεραστικές και σαδομαζοχιστικές υποτάσσοντάς τους όλους σε δούλους καθώς είμαι ο αφέντης ή η αφέντρα παντού και πάντα. Και όσα τυχόν βλέπω ή ακούω κατά την διάρκεια της καπιταλιστικής θεραπείας ή και πέραν των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων στην καθημερινή μου ζωή, όλα αυτά θα τα κοινοποιώ, καθώς τα θεωρώ δημόσια θέματα. Θα πράττω την απόλυτη διαφάνεια και δημοσιοποίηση σε κάθε προσωπικό δεδομένο.

Αν τηρώ πιστά αυτόν τον όρκο και δεν τον παραβώ, θα χαίρομαι πάντοτε υψηλό κοινωνικοοικονομικό στάτους ανάμεσα στους ανθρώπους για την ζωή και την τέχνη μου. Αν όμως τον παραβώ και επιορκήσω, ας έρθει η φαρμακευτική μαφία να με ξαναβάλει στον ίσιο δρόμο.»

Ο όρκος του Υποκριτή, σε περίληψη περιορίζεται σε 2 μόνο πολύ βασικές ανήθικες και αντιδεοντολογικές αρχές:

A) 'Πρώτα κάντε όσο περισσότερο κακό μπορείτε'.

B) 'Η θεραπεία πέτυχε, ο 'ψυχικά διαταραγμένος' πέθανε'.

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ:
  
Υποκινούμενες ομάδες ασυνάρτητων και κομπλεξικών ατόμων, δημιουργούνται με στόχο να σας παρακινήσουν να στιγματίζεστε και να στιγματίζεται τους γύρω σας με την αντικαπιταλιστική διαταραχή, καθώς και να ζητάτε χάπια από τους γιατρούς και να τα προτείνεται στους άλλους. Πανό, μπλουζάκια, κονκάρδες, φυλλάδια και όλα τα συναφή με το σύνθημα 'Ναι πάσχω και εγώ από Μείζον ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή', καταλύουν τους δρόμους όλων των πόλεων. Επίσης δημιουργούνται ομάδες αυτοβοήθειας, τηλεφωνικές γραμμές δήθεν στήριξης, δωρεάν Ευγονιστικές ψυχομετρίες, για την 'Μάχη κατά του MAD'.

Στο αποκορύφωμα όλων αυτών, μια χαπακωμένη και άκρως αποβλακωμένη 'ειδικός' που βρίσκεται σε παραλήρημα και νομίζει ότι πάσχει και αυτή από ΜΑD, διότι έτσι της έχουν πει να λέει!- σας παροτρύνει να μιλάτε 'ανοιχτά' για το 'πρόβλημά' σας, όπως εκείνη,- για να διαδοθεί ακόμα περισσότερο όλη αυτή η παράνοια.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της θα διαβάσετε στον παρακάτω άχρηστο σύνδεσμο, από το περιοδικό New York TimeLies. Για περισσότερη ενημερωτική παραπλάνηση και βιοαρλούμπες, διαβάστε και τους υπόλοιπους άχρηστους συνδέσμους που ακολουθούν.

'ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

New York TimeLies: Συνέντευξη με μια επαγγελματία ψυχικών διαταραχών που πάσχει από την εφ όρου ζωής ψυχικής διαταραχή της (MAD). 'Ναι (παραδέχεται δημόσια), πάσχω και εγώ από Μείζον ΑντιΚαπιταλιστική Διαταραχή. Είμαι MAD'.

ΔΣΜ $ φανταστική έκδοση- (Διαδίδουν Συστηματικά ψυχικούς Μύθους). H 'Βίβλος’ των Κατασκευασμένων ψυχικών Διαταραχών & των Καπιταλιστικών τους Θεραπειών.

ΦρίκηΠαιδεία: O αυθεντικός όρκος του Υποκριτή

της Ιωάννας Νόρη